TV guide and schedule

Find out what’s on over the next week on your local channel.

    Mustard TV We resume broadcasting at 6:00am

  • 6:00 am

    Norwich News Wire

    Norwich News Wire

    Mustard TV is on-air with all your favourite programmes from 6:00pm weekdays, and 2:30pm Sundays.

    4 hours

  • 10:00 am

    The Pink Un Show

    The Pink Un Matchday P1

    The Pink Un Matchday - Review of todays home match against Bristol City.

    30 minutes

  • 10:30 am

    The Pink Un Show

    The Pink Un Matchday P1

    The Pink Un Matchday - Review of todays home match against Bristol City.

    30 minutes

  • 11:00 am

    LIVE NOWThe Pink Un Show

    The Pink Un Matchday P1

    The Pink Un Matchday - Review of todays home match against Bristol City.

    30 minutes

  • 11:30 am

    Norwich News Wire

    Norwich News Wire

    Mustard TV is on-air with all your favourite programmes from 6:00pm weekdays, and 2:30pm Sundays.

    3 hours

  • 2:30 pm

    The Mustard Show

    The Mustard Show from Monday

    Regional relish from Norfolk's freshest magazine programme. With Darren Eadie and Helen McDermott.

    30 minutes

  • 3:00 pm

    This Week

    This Week 2009 P1

    You ask this week's panel for their views on how to tackle the local issues of the week.

    30 minutes

  • 3:30 pm

    The Mustard Show

    The Mustard Show from Tuesday

    Regional relish from Norfolk's freshest magazine programme. With Darren Eadie and Helen McDermott.

    30 minutes

  • 4:00 pm

    The Winery

    The Winery E3

    A tour of Italy's vineyards and wineries, taking in the pictureque villages of Tuscany, Italian recipes, and beautiful resorts

    30 minutes

  • 4:30 pm

    The Noise @

    The Noise @ the NAC

    Si Holden and Jake Watson get down and dirty at the Norwich Arts Centre, with live music sets from Killamonjambo, Franko Fraize and Claws.

    1 hour

  • 5:30 pm

    The Mustard Show

    The Mustard Show from Thursday

    Regional relish from Norfolk's freshest magazine programme. With Darren Eadie and Helen McDermott.

    30 minutes

  • 6:00 pm

    Easy Riders

    Easy Riders E16

    Starring Danny John-Jules and Steve Keys in a fun motorcycle travelogue with a difference. Join them on their compelling adventures across Europe as they raise awareness for an amazing cause

    30 minutes

  • 6:30 pm

    The Mustard Show

    The Mustard Show

    Regional relish from Norfolk's freshest magazine programme. With Darren Eadie and Helen McDermott.

    30 minutes

  • Don't panic, we'll be back on air tomorrow at 6:00pmMustard TV